ROMPAS SAFETY TRAINING

ONZE TRAININGSLOCATIE

Onze trainingslocatie:


Buiten dat wij trainingen op locatie geven, maakt Rompas Safety Training gebruik van een nieuw opgezette trainingslocatie op de grens van Tilburg en Gilze-Rijen. De ruimte bevind zich in een mooie omgeving waar men alle facetten van de BHV rustig kan beoefenen. De lesruimte is geschikt voor 12 deelnemers en is voorzien van comfortabele stoelen.

Onder deskundige begeleiding en het genot van een bak koffie of thee, worden alle onderwerpen die het mooie vak BHV te bieden heeft besproken en beoefend.

Rompas Safety Training gaat in op de wijze hoe we de bedrijfsveiligheid kunnen waarborgen en hoe wij die kunnen toepassen in de praktijk.

De praktijkvaardigheden doen we vervolgens op de buitenplaats uitoefenen en als extra dimensie kan de BHV trailer daarbij ingezet worden.

Verder houden we rekening met de lunch van de deelnemers . Onze ervaring is dat je  een goede training kan neerzetten, maar zonder een goede lunch is men niet altijd even scherp.

Wat u van ons kan verwachten is een ontspannen en uiteraard leerzame dag, waarbij theorie regelmatig met praktijk afgewisseld wordt. Wij verwachten dan ook dat u met een goed gevoel huiswaarts zal keren.

Don’t learn safety by accident