ROMPAS SAFETY TRAINING

OVER ROMPAS SAFETY TRAINING

Over Rompas Safety Training


Graag stel ik mij aan u voor:

Mijn naam is David Rompas.

In 1995 heb ik mij gevoegd bij het brandweerkorps in Hoek van Holland als vrijwilliger. Na diverse ervaringen en trainingen heb ik  in 1997 de overstap gemaakt naar RISC (Rotterdam International Safety Center). Hier heb ik mijn kennis en ervaring verder uitgebreid naar een hoger niveau.

Als Assistent-Instructeur heb ik, binnen dit bedrijf, trainingen gegeven aan diverse brandweerkorpsen. U kunt hierbij denken aan industrie brandweer, gemeente brandweer, vrijwillige brandweer, het bedrijfsleven en korpsen uit Europa.
Uiteraard heb ik mij ook persoonlijk verder ontwikkeld op het gebied van het geven van trainingen. Door deze ervaringen  heb ik geleerd hoe ik op duidelijke en heldere wijze trainingen kan geven.

Na het behalen van een aantal Rijksdiploma’s heb ik mijzelf in 2000 aangesloten bij de beroepsbrandweer in Capelle aan den IJssel.

In 2008 merkte ik dat mijn interesse toch het meeste lag bij het geven van trainingen. Ik ben de uitdaging voor mijzelf aangegaan en heb alle kennis en vaardigheden op het gebied van Brandbestrijding en Hulpverlening gebundeld.

Hieruit is Rompas Safety Training ontstaan.

Dé Specialist in BHV en Brandveiligheidstrainingen.

Make safety first, and make it last…